Creatief met kurk

Moét u een keer proberen: breng het gesprek op eender welk moment dat u zich in een groep van minstens 3 personen bevindt (tijdens een etentje met vrienden, een boswandeling met het lief en zijn familie of een tramritje richting stad met een paar buurvrouwen) eens een keertje op kurk. Meer bepaald op de esthetische kwaliteiten die het materiaal A)WEL of B)NIET zou hebben... Wedden dat u binnen de kortste keren in een verhitte discussie verzeild geraakt? 
Om de één of andere reden is kurk zo'n typisch voor/tegen-onderwerp, net als berkenmultiplex, strakke gashaarden of geel in het interieur.
Wij bij Villa Appelzee zijn eigenlijk voor noch tegen, of anders gezegd zowel tegen als voor... enfin, daarmee bedoel ik maar dat foute kurk absoluut behoorlijk fout kan zijn, maar dat goeie kurk op tijd en stond toch ook niet slecht is, lang niet slecht... 
Een paar voorbeelden? 

De onderzetter van gebruikte wijnkurken zag ik hier, de werkbeschrijving voor de onderzetter met bloem hier en het beklede bloempotje is een idee van deze blog. 
Jaja, kurk... het zet je aan het denken...

Reacties

Populaire berichten