Lang leve de pannenlap (handmade)!

Het is beslist.
We lieten ons inspireren door deze 

(credit: Zeza & Flor)

en deze 

(credit : Ferm Living)

 ... en gooiden op slag alle oude, vettige en steevast aan de punten verbrande pannenlappen de deur uit. Vanaf nu zouden er alleen nog authentieke, zelfgemaakte en oh zo aantrekkelijke exemplaren in komen.

We hadden beter eerst nagedacht. 
Want twee uur later stonden we voor een 'hot issue' (= een heet probleem). De lasagna stond te sissen in de oven, de oude pannenlappen waren de laan uitgestuurd en aan de nieuwe was ik nog niet eens begonnen. Gelukkig bracht de keukenhanddoek al snel redding en kon de gezinsmaaltijd gewoon doorgaan, maar om te voorkomen dat nu alle handdoeken vettig en geschroeid eindigen moeten die nieuwe zelfgehaakte of gebreide pannenlappen arriveren en wel snel. 
Mijn eigen tempo kennende heb ik daarbij hulp of geluk nodig en ik reken deze keer op geluk. Want laat nu net Zeza & Flor deze week een give away doen van hun kleurrijke handmade pannenlappen en zijn deze twee vrolijke exemplaren te geef. 

 (credit: Zeza & Flor)
Wij doen dus alvast mee en hopen van harte dat we winnen. 
Maar we zijn niet vies van wat gezonde concurrentie en zeker niet zo flauw dat we een ander zijn geluk niet gunnen, dus ga gerust uw gang als u ze graag aan uw keukenschab ziet hangen. Een fotootje van uw schoon keuken zou de (haak)pijn hier dan wel wat verzachten. Dank u. Reacties

 1. heel mooie lapjes :)

  groetjes Dietlinde van bij lovelylinde

  http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Lovelylinde/110467429009284

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vinden we ook :-)
  merci om onze give-away door te bloggen, heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten