De vrienden van Villa Appelzee: Poppinette


Sinds kort is de wereld weer een stukje mooier geworden want

Poppinette is er!

Poppinette is het alter ego van twee straffe madammen die op een dag de koppen bij elkaar staken en besloten hun schrijf- en stylingtalent te bundelen om alleen nog maar mooie en fijne beeldproducties te gaan maken. 

Goed nieuws dus voor alle fervente pinners, bloggers, mooibeeldverslaafden en creatiefaddicts (want zo krijgen wij weer heel wat inspirerend materiaal cadeau), maar vooral ook voor alle bladenmakers (want zij kunnen al dat sfeervolle beeld (én woord) nu ook in hun magazines gaan gebruiken - al krijgen zij het natuurlijk niet zomaar cadeau, dat spreekt).

(credit: Poppinette)

(credit: Poppinette)

(credit: Poppinette)


Snel hier gaan kijken dus als u op zoek bent naar sfeervolle (creatief)producties, of als u zichzelf gewoon visueel wat wilt verwennen. 
Op de bijhorende blog houdt Poppinette u dan weer op de hoogte van allerlei leuks op het vlak van design en styling. 

Geen wonder dat wij niet alleen in het echt, maar ook blogsgewijs graag vrienden zijn met Poppinette.


Reacties

  1. Leuk geschilderd dat 3 poot tafeltje! Heb laatst zelf er een in de kringloop gekocht en wordt intensief gebruikt als laptoptafeltje voor in de woonkamer. Pimpen staat nog op mij 'to do' lijstje, moet er maar eens mee aan de slag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o fijn blog heb je! Ik kwam hier even een kijkje nemen nadat ik bij Emmel had gezien wat voor moois je haar gestuurd had!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten