Papier Appelzee Kalender 2014 - Calendar 2014

For English, please scroll down

Hij is er, de kalender voor 2014! Nog niet helemaal naar mijn goesting, maar hij moest nog voor oudjaar af nietwaar, en als alles te juist is zie je niet meer dat het een echte Happy (en vooral) Handmade kalender is natuurlijk.

Voor wie het dus niet erg vindt om zijn afspraken op een af en toe nog wat schots en scheve en niet helemaal gelijke kalender te noteren : hier kan je hem downloaden.
** oeps! Zo schots en scheef dat we plots bijna een hele eeuw overslaan gaan we het nu ook niet maken natuurlijk! Het ging maar om het voorblad, maar toch, juist is juist!  (en bij deze dus ook opgelost in de pdf die jullie kunnen downloaden) ** (met dank aan de alerte geest van Marjan van Cowroad)


www.appelzee.com


Zoals gewoonlijk wordt de maand gespreid over 2 pagina's, met plaats voor notities en lijstjes, en af en toe een fijne quote. Want zonder komen we het jaar niet door natuurlijk.

Looking for a nice, original and handmade (read: not perfect but charming) calendar for 2014? You can download the Villa Appelzee Calendar here. Spread the word!

Reacties

 1. o so sorry, maar het jaartal op de voorkant klopt niet... Verder is -ie natuurlijk geweldig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaaa! Dank je Marjan van Cowroad. Jouw ogen (en geest) zijn scherper dan de mijne op dit moment! Het 'probleem' is ondertussen opgelost. We leven (bijna) terug in 2014!

   Verwijderen
 2. Die krijgt een plekje in ons nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn! Vorig jaar maakte ik een Villa Appelzee agenda, dit jaar ga ik weer jouw download gebruiken hoor! Ik laat het je weten als ik ermee klaar ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dikke dikke merci! Ik heb hem direct afgedrukt en ben blij dat we hier nu volop kunnen beginnen plannen ;-) Hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ineens ook gedeeld op mijn facebook-pagina, zo mooi vind ik hem :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi
  Wat een leuke, mooie en handige kalender. Normaal maak ik altijd zelf wat, maar deze is natuurlijk veel mooier.
  Ik krijg hem alleen niet gedownload. Hij blijft op het laatste stukje steeds hangen. Weet je misschien wat er aan de hand kan zijn?
  Groetjes van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marieke,
   oei, nee dat weet ik ook niet! Ik heb hier net even aan mijn vriend gevraagd om het te proberen en die haalde hem gewoon vlot binnen. Hopelijk krijg je het opgelost!

   Verwijderen
  2. Het is me gelukt! Opeens deed hij het gelukkig wel. Super!
   Dank je wel!

   Verwijderen
  3. Gelukkig! Ik was al druk een manier aan het bedenken om de pdf toch tot bij jou te krijgen, maar ben blij dat het zo ook gelukt is.

   Verwijderen
 7. Heel mooi en handig, bedankt om te delen. Fijne feestdagen toegewenst, met veel liefde, creavibes en goede gezondheid in 2014.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief. Hij is echt super mooi. Ik ga vanavond de maanden aan elkaar plakken, dat vind ik handiger. En dan hangt ie straks in de keukdn, ik heb ook nog ff de december van 2013 geprint, dan is t geheel in stijl! Nogmaals dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dit geweldig!! In de winkels nergens een exemplaar naar mijn zin gevonden, en toen een foute keuze gemaakt. Die ga ik vandaag nog vervangen door deze moooooie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten