De gepimpte pot en de Blogameetup - Spring dress for an old flower pot and my first Blogameetup

For English, please scroll down

Ik ging dus naar mijn eerste blogmeeting (eerlijk gezegd een beetje terughoudend, want in m’n eentje een ruimte vol onbekende, hip geklede, schoon gekapte en vlot gebekte dames binnen stappen -en dan nog aansluiting zoeken, en liefst vinden ook- is nu niet meteen mijn sterkste punt) maar kijk… het was dus reuze gezellig. Zo gezellig dat ik Regel Nummer 1 van het bloggen (Instagrammen, Facebooken, Twitteren,…) meteen vergat en van de hele avond geen enkele, niet één, nada, nul foto’s nam. Slechte punten en een bank achteruit voor zoveel nalatigheid. Gelukkig werden er ook goodie bags vol van alles leuks uitgedeeld zodat ik toch nog iets te fotograferen heb (maar daarover zo meteen meer).
Eerst nog even over de Big Blogameetup zelf dus. Het hele evenement was op poten gezet door Soetmin van Verne&Jasper (rep u naar haar blog als je houdt van goed geschreven zo-uit-het-leven-gegrepen verhalen van een jonge moeder en haar (gezins)leven - denk een beetje Sex and the City maar dan op mamaformaat, en beter). Locatie was de Wasbar in Antwerpen (het is dat ik een wasmachine in de eigen kelder wel zo handig vind, anders fietste ik met plezier elke week op en af met een paar wasmanden op de bagagedrager), er waren lekkere bagels van Jackie’s en ‘eet mij!’ roepende cupcakes van Babycakes and Rabbits, er was een interessante presentatie over de technische kant van bloggen door Dailybits, er was een stoffenverkoop van Liesellove, een gloednieuwe webshop met heel veel mooie stoffen, er was het Leuke Mamaboek van Lobke Gielkens van Leuke Wereld, en er waren natuurlijk heel veel leuke, interessante en toffe bloggers om een klapke mee te doen. Gekende blogs kregen een gezicht, nieuwe blogs (en gezichten) werden ontdekt. Toen de lichten aan en de deuren dicht gingen was er nog veel schoon en sympathiek volk waar ik nog niet eens mee aan de praat was geraakt, hoewel ik dat wel van plan was. Kortom, supergezellig en goed voor herhaling dus. Wie graag een verslag (met foto’s) leest kan dat onder andere hier en hier en hier.
In de goodie bags die we mee naar huis kregen zaten een hoop verrassingen en kleine cadeautjes, van oorbellen van Juwelen Gerhilde (mintgroen, mooi!) tot kortingkaarten op kinderschoenen bij Anna Pops. Van Polabora kregen we een starters packet voor polaroidprints cadeau en in het tasje van From Lola with Love zat oa. een mooi stuk tafelzeil waar ik meteen een besteming voor wist. Maar dat verdient allemaal een eigen blogpost (lees: daar moet ik nog mee aan de slag). De vrolijke rol kleeffolie van Lola kwam al wel direct uit de verpakking om alvast een saaie bloempot wat aan te passen aan de lentezon.

Pimped up flower pot by Villa Appelzee
Moraal van het verhaal? Blogmeetings zijn top!
  
I went to my first blog meeting this weekend. And although It was a bit scary to go and meet al these strangers it turned out to be a very nice evening, with lots of friendly faces and interesting talks. I was so busy talking to everyone, I even forgot to take photo’s of the whole event. Shame on me. But luckily there were goodie bags (with lots of nice stuff in them) so I have some ‘evidence’ at home I really was there.One of the goodies in the bag was some nice self adhesive foil, which I immediately used to give an old flower pot a springlike make over. I like blogmeetings!

Reacties

 1. My god! Best description of my blog I have ever read! So flattered.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awel, dat wilde ik er ook mee doen ! Mooi resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben ik blij dat ik nog met jou gepraat heb! Bedankt om mijn boekje te vermelden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de reclame, doet plezier! Groetjes, Tina van Anna Pops kinderschoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schoon gedaan! Die bloemekes van Lola liggen hier op mijn keukentafel !! Ik moet ook eens dringend beginnen knutselen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! T was leuk je te ontmoeten zaterdag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh la, mooie pot! Ik weet nog niet goed wat ik met mijn kleeffolie ga aanvangen. Wellicht een cadeautje voor iemand anders, want ik vind het zelf niet het mooiste printje, pech ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk verslag van een fijne avond. Dank voor je link!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat schrijf jij toch leuk! Mooi verslag zeg. Ik vind het echt geweldig tof om de persoon achter deze super mooie blog te hebben ontmoet; zo fijn! Groetjes, creazusje An

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi verslag van een geweldig leuke avond. Zeker voor herhaling vatbaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn verslagje!
  Ik hou van je gepimpte pot!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het was inderdaad heel erg fijn :) en merci om hier even een linkje naar mij te plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten