Men neme een klein stukje tafelzeil - What to do with a small piece of oilcloth

For English, please scroll down

Deze hadden jullie nog te goed. Met het stukje tafelzeil van From Lola with love dat in de fantastische goodiebag van de fantastische Big Blogameetup zat, gaf ik een oud krantenrekje in bamboe een frisse Happy Fifties vibe.


Ideaal voor de weekendkrant en een kopje koffie als ik binnenkort tussen de tomaten zit in onze serre-op-het-dak (maar daarover later meer!).
Om het snel te doen gaan (lees : omdat ik geen geduld had om het tafelblad precies op te meten) knipte ik het zeil iets groter dan het blad en kleefde het vast met dunne dubbelzijdige tape (zo kan ik  het eventueel later nog makkelijk verwijderen). Daarna sneed ik de randen en ronde hoeken gewoon bij met een scherp mesje. Een kwartiertje werk en klaar!

Don't you just love the fresh Happy Fifties look of this old newspaper rack in bamboo?! All it took was a little piece of oilcloth from From Lola with love to be put on top of it. Instead of glue I used some double sided tape to fix te cloth, so it will be easy to remove it later (should I ever want to do that).  

Reacties

 1. Schoontjes! Ik had een ander motiefje in mijn goodiebag zitten. Maar toen ik jouw motiefje zag verschijnen, ben ik naar de winkel gerend voor de lichtblauwe versie. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Absoluut magnifiek!
  Het kopje koffie zal ongelooflijk lekker smaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Mooi zeiltje! Grappig, ik pimpte ook een tafelblad met een zeiltje en zette het ook op mijn blog!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan, zo heeft het tafeltje weer een leuk fris eigentijds uiterlijk gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Te gek idee! Ga ik ook eens proberen met een restje tafelzeil

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten